Σοκολατούχο γάλα- αυτή η μικρή απόλαυση

Σοκολατούχο γάλα, το γάλα για όλες τις ώρες και τις στιγμές της ημέρας. Σε αυτό το ιστολόγιο θα αναρτούνται πληροφορίες σχετικά με τα σοκολατούχα γάλατα του εμπορίου.

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Choco To Ντόπιο

Όνομα: Choco Το Ντόπιο 500ml
Εταιρεία:ΓΑΪΤΑΝΙΔΗ
Ιστοτόπος: http://www.oikogeneia-gaitanidi.gr
Περιγραφή: Άπαχο Γάλα με Κακάο
Προέλευση: Ελληνικό
Συστατικά: Παστεριωμένο ομογενοποιημένο Άπαχο Γάλα , Κακάο 1,5%, Ζάχαρη, Σταθεροποιητής Καραγενάνη 0,02%
Συσκευασία: Εύκαμπτο πλαστικό μπουκαλάκι 500ml κατηγορίας Pet, καπάκι πλαστικό  κατηγορίας Pet με δακτύλιο ασφαλείας.
Δυσκολία ανοίγματος:Ελάχιστη
Βάρος Συσκευασίας:31 γραμμάρια
Βάρος Μεικτό:
Διάρκεια συντήρησης: 6 ημέρες
Dulcolax effect: Χωρίς συνοδευτικό εντός μίας ώρας έχετε πάει για ψήφο αλλά με φυσιολογική εκκένωση (αυτό γίνεται όταν το γάλα είναι κάτω από 6 βαθμούς Κελσίου-δοκιμασμένο).

Επισκόπηση:
Οικογενειακή εταιρεία, 5 γαλακτοπωλεία στο ενεργητικό της (4 στην Καρδίτσα και ένα στο Παλαιό Φάληρο) και ένα εργοστάσιο από τον τόπο καταγωγής στο Ικόνιο Καρδίτσας

Γάλα μέτριο, εύγευστο και ελαφρώς πικρίζει από το κακάο, μυρίζει ελαφρώς κατά το άνοιγμα της συσκευασίας, και ελάχιστα κατά την διάρκεια έγχυσης σε ποτήρι. Έχει μικρή γλυκύτητα, σχετικά πηχτό, η γεύση παραμένει μόνο σε  ουρανίσκο, μετά από ώρα αφήνει μια υποψία γεύσης στο ύψος των αμυγδαλών χωρίς ξινίλα. Κατά την διάρκεια κατάποσις υπάρχει έντονη αίσθηση των κόκκων κακάο σε σημείο, να θυμίζει το κακάο της μαμάς στο σπίτι.

Υπέρ
 
Ελληνική μικρή παραγωγή με δικά τους ζώα και σαν Έλληνας θα αγόραζα πάντα από εκεί, σε χορταίνει, αίσθηση αυθεντικότητας & γάλα κατευθείαν από το βυζί της αγελάδας. Ετικέτα συσκευασίας με πλήρη πληροφόρηση.

Κατά
Αμυδρά Πικρίζει (εαν αυτό θεωρείται αρνητικό)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου