Σοκολατούχο γάλα- αυτή η μικρή απόλαυση

Σοκολατούχο γάλα, το γάλα για όλες τις ώρες και τις στιγμές της ημέρας. Σε αυτό το ιστολόγιο θα αναρτούνται πληροφορίες σχετικά με τα σοκολατούχα γάλατα του εμπορίου.

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

N'JOY ΦΑΓΕ 500ml

Όνομα: N'JOY ΦΑΓΕ 500ml
Εταιρεία:ΦΑΓΕ
Ιστοτόπος: http://www.fage.gr/ και http://www.njoy.gr (πσσσ τσου ρε Λάκη.)
Περιγραφή: Προϊόν με βάση άπαχο Γάλα και Κακάο
Προέλευση: Ελληνικό
Συστατικά: Παστεριωμένο άπαχο Γάλα, Κακάο 1,4%, Ζάχαρη, Λιπαρά 0,3%, Σταθεροποιητής Καραγενάνη 0,02%
Συσκευασία: Πολύ εύκαμπτο πλαστικό μπουκαλάκι 500ml κατηγορίας Pet1, καπάκι πλαστικό  κατηγορίας Pet15 και μεμβράνη προστασίας αλουμηνίου.
Δυσκολία ανοίγματος:Μέση
Βάρος Συσκευασίας:36 γραμμάρια
Βάρος Μεικτό:563 γραμμάρια
Διάρκεια συντήρησης: Κλειστό 1 μήνα και βάλε, ανοιχτό 4 ημέρες
Dulcolax effect: Κανένα

Επισκόπηση:

Δεν χρειάζεται να αναφερθώ στην ιστορία της ΦΑΓΕ, γιαούρτι total, τέλος δεν περιγράφω άλλο. Όταν οι ξενέρωτοι Ευρωπαίοι θεωρούσαν γιαούρτι κάτι νερουλές πουτίγκες εμείς δω τρώγαμε από το 1975 πηχτό μπουκωτικό βυζοαγελαδινό γιαούρτι total. Με τα σοκολατούχα της όμως μας τα  χαλάει.




Μέχρι και το 1995 ο άρχοντας της σοκολατούχας γαλακτότητας ήταν η Δέλτα με το milko. Τότε η ΦΑΓΕ με έντονη  προώθηση του προϊόντος N'JOY προσπάθησε να αποσπάσει μερίδα αγοράς από το milko και εν μέρη το πέτυχε αφού διέθεσε για αρκετές ημέρες το προϊόν της δωρεάν!!!!  Χαρακτηριστικά θυμάμαι στο Πασαλιμάνι του Πειραιά, απόγευμα να σκάει στο "Ρολόι" τεράστιο φορτηγό τίγκα στα N'JOY και να μοιράζουν τα κουτιά (ΝΑΙ ήταν σε κουτί!!!) μαζί με συμπιεσμένα t-shirt σαν μπάρες σαπουνιού τις οποίες τις βουλιαζες σε νερό και ξετυλίγονταν το μπλουζάκι (μου είχε κάνει εντύπωση, δεν το είχα ξαναδεί). Τα πρώτα χρόνια που ήταν σε κουτί, τα πήγαινε καλά, με το που το άλλαξαν σε μπουκάλι και ακολούθησαν την τρομερή κίνηση της Δέλτα, πήρε τον κατήφορο ειδικά στην γεύση. Τώρα στο παρόν... 

Γάλα (;), γλυκό, μυρίζει κατά το άνοιγμα της συσκευασίας κάτι άλλο το οποίο δεν είναι γάλα, όχι όμως κατά την διάρκεια έγχυσης σε ποτήρι. Νερουλό με έντονη τη γεύση κακάο σε σημείο να νομίζεις ότι πίνεις νερό με σκέτο κακάο, η γεύση δεν παραμένει σε γλώσσα και ουρανίσκο, δεν αφήνει ξινίλα. 

Υπάρχει και έκδοση με 0%, αλλά είναι σαν να πας σε εκκλησία χωρίς Χριστό.

Υπέρ  

Κανένα dulcolax effect. (ακόμα και με φασολάδα!!!)

Κατά

Συσκευασία κακής ποιότητος (χρώμα, σχέδιο), μυρωδιά και γεύση, αμφιβολία για την περιεκτικότητα σε γάλα.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου