Σοκολατούχο γάλα- αυτή η μικρή απόλαυση

Σοκολατούχο γάλα, το γάλα για όλες τις ώρες και τις στιγμές της ημέρας. Σε αυτό το ιστολόγιο θα αναρτούνται πληροφορίες σχετικά με τα σοκολατούχα γάλατα του εμπορίου.

Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2012

Choco Full Φάρμα Κουκάκη

Όνομα: Choco Full 500ml
Εταιρεία:ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ
Ιστοτόπος: http://www.koukfarm.gr
Περιγραφή: Πλήρες Γάλα με Κακάο
Προέλευση: Ελληνικό
Συστατικά: Φρέσκο Γάλα Πλήρες, Κακάο 2%, Ζάχαρη, Λιπαρά 3,6%, Σταθεροποιητής Καραγενάνη
Συσκευασία: Εύκαμπτο πλαστικό μπουκαλάκι 500ml κατηγορίας Pet1, καπάκι πλαστικό  κατηγορίας Pet3 με δακτύλιο ασφαλείας.
Δυσκολία ανοίγματος:Ελάχιστη
Βάρος Συσκευασίας:31 γραμμάρια
Βάρος Μεικτό:573 γραμμάρια
Διάρκεια συντήρησης: 3 ημέρες
Dulcolax effect: Προς θεού μη το δοκιμάσετε με γλυκιά μπουγάτσα, όσο μεγάλη είναι η απόλαυση άλλο τόσο το χάλι στον θρόνο(εντός 15λέπτου). Χωρίς συνοδευτικό εντός μισής ώρας έχετε πάει για ψήφο αλλά με φυσιολογική εκκένωση.

Επισκόπηση:
"Από το 1977, η Φάρμα Κουκάκη λειτουργεί οργανωμένα ως πρότυπη αγελαδοτροφική μονάδα και η ταχύτατη ανάπτυξη της, την οδήγησε σε καθετοποίηση της παραγωγής το 1999, με την προσθήκη σύγχρονης μονάδας παστερίωσης. Στα τέλη του 2003, δημιουργήθηκε μια πλήρης προβατοτροφική μονάδα με υψηλές προδιαγραφές λειτουργίας, συμπληρώνοντας έτσι τις ανάγκες της Φάρμας Κουκάκη για ανάπτυξη στη συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντων."

Γάλα βαρύ, εύγευστο και πολύ γλυκό, μυρίζει ελαφρώς κατά το άνοιγμα της συσκευασίας, όχι όμως κατά την διάρκεια έγχυσης σε ποτήρι. Έχει μεγάλη γλυκύτητα, σχετικά πηχτό, η γεύση παραμένει σε γλώσσα και ουρανίσκο, μετά από ώρα αφήνει μια υποψία γεύσης στο ύψος των αμυγδαλών με υποψία ξινίλας.

Υπέρ
 
Γλυκό, σε χορταίνει, αίσθηση αυθεντικότητας & γάλα κατευθείαν από το βυζί της αγελάδος. Ετικέτα συσκευασίας με πλήρη πληροφόρηση.

Κατά
Έντονο dulcolax effect με συνδυασμό τροφών.
5 σχόλια:

 1. Επειδή έχω την ίδια μανία και την ψάχνω με τα γάλατα, το θεωρώ το καλύτερο όλων! Κορυφαίο σε όλα του.

  Μοναδικό μειονέκτημα η ακριβή τιμή του και η σχετική σπανιότητα του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η εταιρεία στην παρασκευή του προϊόντος χρησιμοποιεί γάλα. Απλώς ΓΑΛΑ. Όχι ασβεστόνερα ή ανακυκλωμένα νεροζούμια με σκόνες όπως αυτοί που μας μεγαλώνουν γερά παιδιά από κούνια. Όσοι λοιπόν έχετε προβλημα με το γάλα σα φυσική ουσία το οποίο σας προκαλεί τέτοιου είδους θέματα, μεριμνήστε για τη διατροφή σας. Εγώ για παράδειγμα αποφεύγω το γάλα στον καφέ μου για τους ίδιους λόγους. Ως επιθεωρητής μηχανικός λοιπόν από τη συγκεκριμένη μονάδα έχω μόνο άριστες εντυπώσεις παρόλη τη λάσπη που έφαγε από κάτι απατεώνες περιβαλλοντολόγους τύπου Greenpeace. Επιλέγω λοιπόν Φαρμα Κουκάκη κυρίως για το παιδί μου και στηρίζω την προσπάθεια της επιχείρησης αναδεικνύοντας σε κάθε ευκαιρία αποτυπώνοντας τις θετικές μου εντυπώσεις.

  Γιούχας Στέργιος
  Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΤΕ
  Πραγματογνώμων - Επιθεωρητής ΕΗΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Φίλε Στέργιο, to the point με οργή και με τσαντίλα. Πάντα υποστήριξη στις "μικρές" τοπικές μονάδες παραγωγής.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ζαχαρία δεν ξέρω για εσένα, αλλά προσωπικά από την στιγμή που κυκλοφόρησε την συσκευασία του 1lt, γιατί και εσύ το ξέρεις φίλε μου ότι η 0,5 δεν είναι ποτέ αρκετή, καταναλώνω αρκετό αλλά τέτοια προβλήματα με το ph του εντέρου μου δεν έχω. Ούτε κανείς στην φαμίλια. Να το κοιτάξεις φίλε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Εχει κάποιος υπ'όψιν του (ίσως απο την μαμά ή γιαγιά του) μια συνταγή για σιρόπι σοκολάτας/κακάο σε φυλλαδιάκι διαφημιστικό μαζί με το κακαό ΙΟΝ; Ήταν καταπληκτική! Τ'ο έφτιαχνες το κρατούσες στο ψυγείο και το ανακάτευες με γάλα και ήταν καλύτερο απο Milko,αλήθεια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή