Σοκολατούχο γάλα- αυτή η μικρή απόλαυση

Σοκολατούχο γάλα, το γάλα για όλες τις ώρες και τις στιγμές της ημέρας. Σε αυτό το ιστολόγιο θα αναρτούνται πληροφορίες σχετικά με τα σοκολατούχα γάλατα του εμπορίου.

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019

Topino ΜΕΒΓΑΛ 450ml

Είχα πάει Χολαργό κοντά στο ταχυδρομείο στην Ασπασίας και μπούκαρα σαν Ρουβίκωνας βαρύς σε φούρνο για να καταπιώ ότι σάπια σφολιάτα είχε.  Έπεσα μέσα, πράγματι αυτό που πήρα ήταν σάπιο, μέσα στην λαδίλα, τσίμπησα και ένα rebranded Topino με το κιτρινοκουραδί χρώμα και το gender fluid social justice warrior φάτσα κάρτα.  Κατέβηκε δροσερό, έπρεπε να εμπιστευτώ την απεικόνιση στο κουτί...δεν πρόσεξα, έφτασα σαν τον εισβολέα στην δουλειά με τις πάντες και πήρα τρία-τρία τα σκαλιά και αέρινα σχεδόν πετώντας διέσχισα τον γκρι διάδρομο των γραφείων (σαν το matrix) μέχρι να φτάσω στην τουαλέτα αναπήρων που έχει χερούλια. Το LGBTQA+ στο κουτί που γουρλώνει τα μάτια και ξεφυσά τσούζωντας έτσι και το δικό μου φινιστρίνι πάλεψε με την τρικυμία.

Αρχικό review εδώ "Τον πίνεις και πας 450"


5 σχόλια:

  1. Είναι το πιο νόστιμο σοκολατούχο που έχω πιεί, απλά επειδή έχει ζάχαρη το αποφεύγω και προτιμώ το Milko Sugar Free, όπου πίνω σχεδόν κάθε μέρα, αν και η διατροφολόγος μου, δεν το συστήνει. Θεωρητικά το Milko βλάπτει τον οργανισμό, όμως το σώμα μας, διέπεται από τις αρχές της φυσικής επιλογής και γίνονται συνεχώς μεταλλάξεις αφομοιώνοντας και «κακές» ουσίες, όταν δε κάποια στιγμή δεν τις αφομοιώσει τότε ίσως έχουμε καρκινογέννεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είδα ότι η ΜΕΒΓΑΛ έβγαλε κι άλλο σοκολατούχο σε πλαστικό μπουκάλι PET 330 ml. Επίσης θα ήταν ωραία η σύγκριση αυτού με το αντίστοιχο σοκολατούχο της Φάρμας Κουκάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε Vard αυτό της μεβγάλ ονομάζεται choco joy (το βρίσκω σε ένα μινι μάρκετ) και πράγματι είναι το 3ο γάλα που θα μπορούσε να ανταγωνιστεί (και καλά τον κουκάκη), για εμένα ωστόσο είναι ένα οριακά καλό υποκατάστατό του.

    Το νο 1 για εμένα παραμένει ο κουκάκης όπου έπαθα πλάκα όταν είδα ότι διατίθεται σε συσκευασία λίτρου στη Μακεδονία!

    Ενώ το Νο 2 είναι αναμφισβήτητα ο Μοριάς (τώρα και σε μπουκαλάκι των 250ml) με γεύση 'σπιτική', το οποίο είναι μόνο Πελ/σο.

    PS: Καιρό είχα να επισκεφθώ το κορυφαίο αυτό blog. Θα είχε ενδιαφέρον να κάνεις το ίδιο με αναψυκτικά (πορτοκαλάδες - λεμονάδες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή