Σοκολατούχο γάλα- αυτή η μικρή απόλαυση

Σοκολατούχο γάλα, το γάλα για όλες τις ώρες και τις στιγμές της ημέρας. Σε αυτό το ιστολόγιο θα αναρτούνται πληροφορίες σχετικά με τα σοκολατούχα γάλατα του εμπορίου.

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020

my day choco milk 500ml UHT

 Όνομα: My day Choco 500ml
Εταιρεία:Cremio JSC.
Ιστοτόπος: http://wwwmyday.bg
Περιγραφή: Γάλα με άρωμα σοκολάτας-UHT αποστειρωμένο, ομογενοποιημένο.
Προέλευση: Βουλγαρία (με τις ευλογίες του Ιβάν της Ρίλας)
Συστατικά: Aγελαδινό Γάλα, ζάχαρη, 1.5% αρωματικές ύλες (Κακάο σε σκόνη χαμηλών λιπαρών, συρόπι γλυκόζης, κόμμι γκουάρ, σταθεροποιητής καραγενάνη.
Συσκευασία: Χάρτινο κουτί Tetrapak Tetra Brik Aseptic 500ml κατηγορίας, καπάκι πλαστικό  κατηγορίας E19 με εσωτερικές εγκοπές.
Δυσκολία ανοίγματος:Μέση
Βάρος Συσκευασίας:14 γραμμάρια
Βάρος Μεικτό:301 γραμμάρια
Διάρκεια συντήρησης: 6 μήνες κλειστό, 3-4 μέρες ανοιχτό.
Dulcolax effect:Δεν είναι έντονο το κακάο άρα δεν ειναι για πρωϊ, το κατεβάζεις απογευματάκι και μέσα σε 20 λεπτά έχεις γεννήσει απο το κωλοτρυπίδι το monster cock κοτομπεϊκον σάντουιτς με τυροκαυτερή  από το μεσημέρι.

Επισκόπηση: 

H εταιρεία παραγωγής ιδρύθηκε το 2001 με βάση την Σόφιa Βουλγαρίας από την κοινοπραξία της Γερμανικής  Meggle και της Λιβανικής MJ Pack, το 2007. Η τελευταία εξαγόρασε εξολοκληρου την εταιρεία και μετονομάστηκε σε My Day, έπειτα η Ιταλική Co.Da.P Cola Diary Products Spa απέκτησε το 60% των μετοχών και με την σειρά της η Codap εξαγοράστηκε από 2 funds, και προέκυψε η  Cremio JSC, η οποία έχει το 60% της παραγωγής της σε εξαγωγές.

Γάλα μακράς διάρκειας UHT, πολύ γλυκό λόγω του συροπιού, αραιό, δεν έχει έντονη γεύση κακάο, παραδόξως δεν αφήνει ξινίλα στο στόμα, όπως και δεν μυρίζει αντίδραση mallard στην συσκευασία διότι γεμίζουν μέχρι πάνω το προϊόν και ο εγκλωβισμένος αέρας είναι ελάχιστος, ομοιογενές υγρό χωρίς καθίζηση, μοιάζει αρκετά με Τρίκκη και Γάλα Μονής Μακαριωτίσσης, είναi ελαφρύ και λόγω ποσότητας θα έλεγα και χορταστικό.

Στα θετικά του είναι η αναγραφή όλων των πληροφοριών και στα ελληνικά χωρίς επιπρόσθετη αυτοκόλλητη επιγραφή εισαγωγέα.Σε γενικές γραμμές ενα συμπαθητικό προϊόν από την γείτονα χώρα.


Υπέρ
Συσκευασία, πληροφορίες στα ελληνικά, ελαφρύ και χορταστικό.

Κατά 
Εαν εξαιρέσουμε οτι είναι UHT, το μόνο που του προσάπτω είναι οτι δεν εχει έντονη γέυση κακάο.







 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου