Σοκολατούχο γάλα- αυτή η μικρή απόλαυση

Σοκολατούχο γάλα, το γάλα για όλες τις ώρες και τις στιγμές της ημέρας. Σε αυτό το ιστολόγιο θα αναρτούνται πληροφορίες σχετικά με τα σοκολατούχα γάλατα του εμπορίου.

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

ΣΕΡΓΑΛ Sergalino 450gr

Όνομα:  Sergalino 450gr
Εταιρεία: ΣΕΡΓΑΛ -Σερραϊκή Βιομηχανία Γάλακτος
Ιστοτόπος:http://www.sergal.gr/
Περιγραφή: Φρέσκο παστεριωμένο άπαχο γάλα με κακάο.
Προέλευση: Ελληνική
Συστατικά: Φρέσκο παστεριωμένο άπαχο γάλα, Κακάο 1,6%, ζάχαρη, Σταθεροποιητής Καραγενάνη 0,03%, άρωμα βανιλλίνη.
Συσκευασία: Χάρτινο κουτί 450ml κατηγορίας elopak, καπάκι πλαστικό  κατηγορίας PE7 με εσωτερική περόνη ασφαλείας.
Δυσκολία ανοίγματος:Μέση
Βάρος Συσκευασίας:24 γραμμάρια
Βάρος Μεικτό:480 γραμμάρια
Διάρκεια συντήρησης: 3 μέρες ανοιχτό, 6 ημέρες κλειστό.
Dulcolax effect:Σεργαλίνο και τον κώλο σου λύνω. Χτυπάω μια λουκανικόπιτα και μια στρογγυλή πίτσα με πεπερόνι από Μαρώτη (λύσσα) και για να δροσιστώ, πριν βγάλω φουσκάλες στον οισοφάγο από την κάψα, κατεβάζω με σωστούς ρυθμούς το γαλατάκι, σε 8 λεπτάκια είχα γατζωθεί στα τοιχώματα της τουλέτας σαν τον spiderman και έβγαλα το χθεσινό alien.

Επισκόπηση:

Η ΣΕΡΓΑΛ άλλη μία από της γαλακτοβιομηχανίες της ελλάδας που ξεκίνησε το 1964 με βασικό μέτοχο την κουφάλα την Αγροτική Τράπεζα. Από το 1995 είναι ιδιωτική με επικεντρωμένη της προσοχή της στην παραγωγή γάλακτος. Στον ιστότόπο http://www.sergal.gr/about.php τα λέει ωραία και απλά.

Έχουμε φτάσει στο 2014, και δυστυχώς κάποιες εταιρείες δεν έχουν καταλάβει ότι στην εποχή της ψηφιακής πληροφόρησης πρέπει οι πληροφορίες σου να είναι ανταγωνιστικές όχι μόνο ως προς το περιεχόμενο αλλά και ως προς την παρουσίαση.  Αγαπητή ΣΕΡΓΑΛ, πρέπει να αλλάξεις τον ιστοτόπο σου όσον το δυνατόν πιο σύντομα, σταμάτα να βολεύεσαι με δωρεάν λύσεις ή να χώνεις κάποιον φοιτητή για ψίχουλα να σου κάνει την δουλειά. Δεν λέω ο ιστοτόπος είναι πρακτικός και κάνει την δουλειά του ΑΛΛΑ είναι 15 χρόνια πίσω στο design (δεν έχω κάνει penetration testing για να γελάσουμε). Όσο φιλότιμο και να είχε ο φίλος μας ο Σπύρος από τη Θεσσαλονίκη που σπούδασε στο Brunel και δουλεύει στον ΟΤΕ αλλά πρέπει να σαν εταιρεία να αναθέσεις τον σχεδιασμό σε επαγγελματίες του χώρου. Όλοι οι "κομπιουτεράδες" ξέρουν HTML και PHP αλλά λίγοι είναι  αυτοί που θα σου κάνουν σωστή δουλειά στο σχεδιασμό και στο marketing (κάνουν μόνο αυτή τη δουλειά). Ναι ξέχασα το marketing σας είναι για τον πούτσο αλλιώς θα είχατε αλλάξει το site εδώ και πολύ καιρό. Net etiquette ανύπαρκτο, κεφαλαία γράμματα σε όλο το κείμενο (what the fuck!), ευθυγράμμιση κειμένου δεν υπάρχει με συνέπεια σε όλες τις σελίδες, στον αγγλικό τομέα δε, αλλού κεφαλαία, αλλού μικρά και το πιο γαμάτο....http://www.sergal.gr/draw.php ζωγραφίστε!!!

Και εκεί που περιμένεις να φορτώσει η πρώτη σελίδα, και είσαι έτοιμος να ακούσεις τίποτα γελάδια ή κουδούνες να μουγκανάνε, σκάει chill out κομμάτι λες και είσαι στο Cafe Del Mar, τσου ρε Λάκη.

Γάλα αραιό και ελαφρύ, δεν μυρίζει κατά το άνοιγμα της συσκευασίας ούτε κατά την διάρκεια έγχυσης σε ποτήρι. Είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζω γάλα και δεν είναι κυρίαρχη γεύση το κακάο αλλά η βανιλλίνη!!!(εάν εξαιρέσουμε το Trico) Είναι πολύ γλυκό και θυμίζει παγωτό, στο τέλος αφήνει μια ελαφριά μεταλική γεύση στον ουρανίσκο και προς το πίσω μέρος της γλώσσας. Γαλατοξινίλες δεν έχει.  Τώρα που το σκέφτομαι μοιάζει πολύ με το Trico στην ρευστότητα αλλά και στην γλυκύτητα.

Υπέρ   
Ελληνικό, ελαφρύ γάλα, ωραία συσκευασία με σωστά χρώματα.
 
Κατά

Πολύ γλυκό και η βανιλλίνη τα επισκιάζει όλα.


ΣΕΡΓΑΛ Sergalino 450gr από sokolatouho

4 σχόλια:

  1. Φίλε Ζαχαρία συγγνώμη αλλά εγώ μόνο με μία λουκανικόπιτα και μία στρογγυλή πίτσα με πεπερόνι από Μαρώτη δε χρειάζομαι γαλατάκι για να γίνω πύραυλος...χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εξαρτάται, ένα κοιλιόδουλο σίχαμα σαν και εμένα μόνο με τη γόμωση των σφολιατοειδών δεν κάνει τίποτα, πρέπει να έχεις και τον κατάλληλο καταλύτη.

      Διαγραφή
  2. πάντως το site ένα floating εφέ στο μενού το έχει, όλα και όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όπως είπα και στην ανάρτηση, τη δουλεία του την κάνει απλά θα πρέπει να καταλάβουν ότι για να έρθουν λεφτά πρέπει να δώσουν λεφτά. Για μια δεκαετία πριν το site θα φύσαγε....

      Διαγραφή