Σοκολατούχο γάλα- αυτή η μικρή απόλαυση

Σοκολατούχο γάλα, το γάλα για όλες τις ώρες και τις στιγμές της ημέρας. Σε αυτό το ιστολόγιο θα αναρτούνται πληροφορίες σχετικά με τα σοκολατούχα γάλατα του εμπορίου.

Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2014

ΚΡΙ ΚΡΙ Choco latte 450ml

Όνομα: Choco latte 450ml (βγαίνει και σε 220ml)
Εταιρεία: ΚΡΙ ΚΡΙ Α.Ε. Βιομηχανίας Γάλακτος
Ιστοτόπος:http://www.krikri.gr
Περιγραφή: Άπαχο γάλα με κακάο ομογενοποιημένο υψηλής παστερίωσης
Προέλευση: Ελληνική (από Σέρρες έτσι λέει)
Συστατικά: άπαχο γάλα, Κακάο 1,5%, ζάχαρη, Σταθεροποιητής Καραγενάνη 0,025%.
Συσκευασία: Χάρτινο κουτί 450ml κατηγορίας elopak, καπάκι πλαστικό  κατηγορίας PE7 με εσωτερική περόνη ασφαλείας.
Δυσκολία ανοίγματος:Μέση
Βάρος Συσκευασίας:26 γραμμάρια
Βάρος Μεικτό:470 γραμμάρια
Διάρκεια συντήρησης: 3 μέρες ανοιχτό, 10 ημέρες κλειστό.
Dulcolax effect:Choco Latte και την κωλοτρυπίδα σας στην Kerafina βγάλτε. Φρέσκο τσουρέκι ατομική πλεξούδα (χωρίς μερέντα-ήμαρτον) μετά κρι κρί, δες βίντεο από την κάμερα της κουράδας (Go Πρρρρρ_ο) και θα καταλάβεις ότι πήγαινε με τα μπούνια στις στροφές το bobsled, τους χειμερινούς αγώνες τους έχει άνετα.Επισκόπηση:

Δεν θα γράψω  τίποτα για την ιστορία της εταιρείας, απλά μπείτε στον ιστοτόπο τους, πλήρης ενημέρωση με νέα. Αυτή η κλεψύδρα απλά γαμάει, πολύ ωραίο, είναι προφανές ότι κάποιος από την επιχείρηση έδωσε την πρέπουσα σημασία στην online παρουσία της εταιρείας τουλάχιστον στο επίσημο ιστοτόπο και εμπλούτισαν με πολλές πληροφορίες όλες τις κατηγορίες και τους υπερσυνδέσμους, μιλάμε μέρα με την νύχτα σε σχέση με ΣΕΡΓΑΛ.

Προωθητικό βίντεο για τα ξένα:


Γάλα αραιό, ελαφρύ και γλυκό, μυρίζει λίγο κατά το άνοιγμα της συσκευασίας και κατά την διάρκεια έγχυσης σε ποτήρι. Ενώ σου αφήνει ξινίλα στο στόμα αρκετή ώρα μετά την κατάποση δεν είχε έντονη αίσθηση γαλατήλας εξού και το ελαφρύ. Περίμενα περισσότερα από αυτό γάλα, σύμφωνα με αυτά που είχα διαβάσει ή ακούσει και βασιζόμενος ότι είναι ένα ελληνικό προϊόν από μια "βόρεια" γαλακτοβιομηχανία. Ξέρεις μετά την ΑΓΝΟ περίμενα η ΚΡΙ ΚΡΙ να πάρει τα σκήπτρα.

Συσκευασία με ωραία χρώματα και με μια αγελάδα με γυαλιά ηλίου, νταξ λίγο κιτς αλλά νταξ, κομμάτια να γίνει. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η απλούστευση της αναφοράς των συστατικών του προϊόντος, κάτι του λείπει αλλά δεν ξέρω τι. Επιπρόσθετα στο κουτί έχει και τηλέφωνο και τον ιστοτόπο και email για να στείλεις στο marketing, δεν θυμάμαι σε άλλο γάλα να το έχω συναντήσει αυτό. Το πιο κουφό, έχει σε κάποιο σημείο του κουτιού, ειδικό σήμα προσφοράς με το λογότυπο της εταιρείας (ξέρεις αυτό που μοιάζει με του βρετανικού μετρό...και σε προϊδεάζει ότι θα σε πάει αίμα τόσο γρήγορα που είναι σίγουρο ότι θα κάνεις στάση στο Tsirlipipi Square), μάλλον το κόβεις και το κρατάς για να κάνεις συλλογή και να πάρεις ίσως κάποιο προϊόν τους δωρεάν εάν έχεις μαζέψει πολλά, είδες και marketing και loyalty πρόγραμμα....η Κρι κρι.

Υπέρ   
Ελληνικό, ελαφρύ γάλα, συσκευασία με σωστή πληροφόρηση και στοιχεία επικοινωνίας.
 
Κατά

Ένα γάλα που δεν ξεχωρίζει, θα μπορούσε να πει κάποιος ότι είναι λίγο πιο καλό από milko.Κρι Κρι Choco Latte 450ml από sokolatouho

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου