Σοκολατούχο γάλα- αυτή η μικρή απόλαυση

Σοκολατούχο γάλα, το γάλα για όλες τις ώρες και τις στιγμές της ημέρας. Σε αυτό το ιστολόγιο θα αναρτούνται πληροφορίες σχετικά με τα σοκολατούχα γάλατα του εμπορίου.

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

Όλυμπος Choco Cool Freelact 500ml

Όνομα: Choco Cool  Freelact 500ml
Εταιρεία:Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α.Ε. (Όλυμπος-Τυράς-Ροδόπη)
Ιστοτόπος: http://www.olympos.gr/
Περιγραφή: Προϊόν με βάση το άπαχο ελληνικό γάλα με κακάο και στέβια.
Προέλευση: Ελληνικό
Συστατικά: Άπαχο αγελαδινό Γάλα, σοκολάτα γάλακτος, Κακάο, Ζάχαρη, βανιλίνη, γλυκοζίτες στεβιόλης, Σταθεροποιητής Καραγενάνη.
Συσκευασία: Εύκαμπτο πλαστικό μπουκαλάκι 500ml κατηγορίας Pet1(της Sidel), καπάκι πλαστικό  κατηγορίας Pet2 με δακτύλιο ασφαλείας.
Δυσκολία ανοίγματος:Ελάχιστη
Βάρος Συσκευασίας:38 γραμμάρια
Βάρος Μεικτό:559 γραμμάρια
Διάρκεια συντήρησης: 10 ημέρες κλειστό, 4 μέρες ανοιχτό.
Dulcolax effect:Flatliner, από freelact τι περιμένεις; Πρόπτωση πρωκτού; τράβα στο pornhub...έχει κατηγορία.

Επισκόπηση:

Τα ελληνικά γαλακτοκομεία α.ε. είναι σε οίστρο το τελευταίο διάστημα και βγαίνουν στην αγορά με σοκολατούχο γάλα χωρίς λακτόζη με στέβια, σοκολατούχο κατσικίσιο και σοκολατούχο από αμύγδαλο, τα οποία και θα κάνω review σύντομα.  

Εάν έχετε πάρει είδηση έχουν γίνει συγχωνεύσεις στην εγχώρια αγορά γάλακτος και 3 εταιρείες ένωσαν τις δυνάμεις με αποτέλεσμα να βλέπουμε καινούργια πλασαρίσματα στα ράφια των υπεραγορών.


Όταν βλέπω παραλλαγές προϊόντων που είναι τύπου free ή έχουν εναλλακτικές γλυκαντικές ουσίες μου γυρίζουν τα μάτια ανάποδα σαν να έχω πάθει δαιμονοποίηση όπως το καριολοκόριτσο στον Εξορκιστή, σκεπτόμενος, ποιος βρωμόπουστας πισωγλετζές του μάρκετινγκ πέταξε την ιδέα.  Κάτι σαχλές αηδίες όπως πχ. σε αναψυκτικά που είναι "light" με ασπαρτάμη και είναι χειρότερο από sugar cane όπως είναι η κανονική coca-cola για άντρες...ή το άλλο abomination cola με Στέβια...νταξ κάθε φορά που πάω επίσκεψη στον Στέφανο (aka Pizzeti) με κερνάει αυτή την αηδία διότι "εμείς αυτό πίνουμε"....καταλαβαίνεις από την φράση "εμεις" ότι έχει παίξει στραπονομαχία μετά παντόφλας στο σπίτι με την κυρά του και του έχει σοδομίσει την ψυχή επιβάλλοντας του αυτό το δηλητήριο.

Αυτή τη φορά όμως αυτό το σοκολατούχο γάλα...απλά γαμάει...δεν ξέρω πως το κατάφεραν να ειναι UHT, να μην μυρίζει κάψιμο, απλά μια ελαφριά οσμή στο ποτήρι που δεν μπορούσα να αναγνωρίσω (στέβια;) και να έχει ωραία γλυκιά γεύση ενώ να είναι ένα ένα κλικ πιο πηχτό από το σίχαμα του milko. Μετά από αρκετή ώρα σου αφήνει μια μεταλλική γεύση σε όλο το στόμα, σαν να έχει παίξει blowjob σε σιδερένιο dildo.
Την δοκιμή την πραγματοποίησα αφού είχα πλακώσει μια αραβική με γαλοπούλα, το γάλα το άφησα για κατάποση την τελευταία expiry day. Δεν ήξερα τι να περιμένω...λόγω απουσία λακτόζης κανονικά δεν θα έπρεπε να γίνει τίποτα...ή θα κελαϊδούσε το κωλοτριπιδώνι μου επειδή το άφησα τελευταία μέρα;

Ακόμα τίποτα...μόνο η αραβική θα βρει τη έξοδο.
 

Υπέρ
Ωραία γεύση για γάλα χωρίς λακτόζη και με στέβια.

Κατά 
Δεν είναι φρέσκο.




2 σχόλια:

  1. Καλησπερα σας αγορασα δυο σοκολτουχα ολυμπος choco cool με ημερομηνια ληξης 14 ημερων μετα απο το σουπερ μαρκετ και μολις πηγα σπιτι ανοιξα για να πιει ο γιος μου 7 ετων.Του εβαλα και το παιδι δυστυχως το ηπιε ολο.....το γαλα ηταν τελειως ξυνισμενο....και επαθε δηλητηριαση κανοντας για 1/2 μερα συνεχως εμετους....Απλα απαραδεκτη εταιρεια!!!!Δεν προκειται να ξαναπαρω προιον τους ουτε να μου το χαρισουν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν φταίει η εταιρεία παραγωγής! Αυτός που φταίει είναι το super market με το χαλασμένο ψυγείο που ήταν πάνω από του 4 βαθμούς κελσίου ψύξης, όλα τα γάλατα που θα είχε εκείνη την ημέρα πρέπει να πήγαν για πέταμα ή πήγαν πελάτες τσοκο μπλόκο, μου έτυχε και εμενα μια φορά να πετύχω milko κουτι ξινισμένο εντός της ημερομηνίας διότι το υποκατάστημα Απολλώνιον στο Χολαργό ειχε χαλσμένο ψυγείο και δεν το ειχαν πάρει είδηση, σας προτείνω να πάρετε τηλέφωνο τα κνετρικά του super market που αγοράσατε το γάλα και να τους ενημερώσετε ώστε να αποζημιωθείτε, δεν εαν έχετε και ιατρική γνωμάτευση απο την δηλητηρίαση του παιδιού, μπορεί και να μην ξαναπλη΄ρωσετε για γάλα...διαφορετικά εάν εχετε το χρόνο κα το χ΄ρημα μπορείτε να πατε στο INKA και να τους βάλετε να κινηθούν νομικά εναντίον του super market. Το σίγουρο είναι οτι δεν φταίει σχεδόν ποτέ ο παραγωγός διότι ολη η μεταφορά γίνεται με επαγγελματικά ψυγεία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή