Σοκολατούχο γάλα- αυτή η μικρή απόλαυση

Σοκολατούχο γάλα, το γάλα για όλες τις ώρες και τις στιγμές της ημέρας. Σε αυτό το ιστολόγιο θα αναρτούνται πληροφορίες σχετικά με τα σοκολατούχα γάλατα του εμπορίου.

Κυριακή, 14 Αυγούστου 2016

ΕΛΟΜΑΣ Choco Milk 0,5L

Όνομα:Choco Milk 0,5L
Εταιρεία:ΕΛΟΜΑΣ Ε.Π.Ε (Κομνηνών 16, 16777 Ελληνικό)
Ιστοτόπος: http://www.elomas.gr
Περιγραφή: Αποστειρωμένο σοκολατούχο ρόφημα
Προέλευση: Κροατία (wtf?)
Συστατικά:  ημιαποβουτυρωμένο γάλα 62%, διήθημα γάλακτος 31%, σακχαρόζη (aka ζάχαρη), σοκολάτα σε σκόνη 2%, Γαλακτωματοποιητής Κυτταρίνη, Σταθεροποιητής Καραγενάνη, πυκωντικά Ε466, αρωματικές ύλες.
Συσκευασία: Εύκαμπτο πλαστικό μπουκαλάκι 500ml κατηγορίας  PET 02, καπάκι πλαστικό κατηγορίας PET 05 ,προστατευτική μεμβράνη αλουμινίου και περίβλημα πλαστικής μεμβράνης.
Δυσκολία ανοίγματος:Μέση
Βάρος Συσκευασίας:32 γραμμάρια
Βάρος Μεικτό:564 γραμμάρια
Διάρκεια συντήρησης: 2 μήνες κλειστό, 3 ημέρες ανοιχτό.
Dulcolax effect: Μην το πάρεις εάν το σπίτι σου απέχει πάνω από 10 χιλιόμετρα, να είσαι με αμάξι και να έχεις στο smartphone την εφαρμογή Flush, διότι άσχετα με το τι θα φας, δεν πα να είναι τυρόπιτα, σκεπαστή με χοιρινό ή τσαμπί μπανάνες, θα σε μετατρέψει σε Flash αναζητώντας απεγνωσμένα μία πορσελάνη, ένα καθίκι ρε παιδί μου, να ξεκουράσεις τα κωλομάγουλα όση ώρα η κωλοτρυπίδα σου έχει ανοίξει σαν την χοάνη που ξερνά μονωτικό ταράτσας isomat aquaflex και baufox, είδες τι κάνει η Carboxymethylcellulose.

Επισκόπηση:


Σίγουρα έχετε δει διαφημίσεις της ΕΛΟΜΑΣ στην τηλεόραση, από 5 μικρές αλυσίδες super market έχουν φτάσει τις 32.  Για να σταθούν στον ανταγωνισμό, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους, καλός ο σκοπός και η πρόθεση αλλά αυτό θα πρέπει να φαίνεται και στην πράξη όταν θέλουν να προωθήσουν το ελληνικό super market, ναι φιλαράκι, νταξ αλλά γιατί το ρημάδι το γάλα το έχεις παραγωγή και συσκευασία στην Κροατία, τότες;;;
Στον ιστοτόπο τους δεν υπάρχει καμία αναλυτική πληροφορία σχετικά με το συγκεκριμένο προϊόν παρά μόνο η αναφορά του και μια εικόνα, τίποτα άλλο.  Καλό θα ήταν να δώσουν έμφαση σε κάθε προϊόν και να το παρουσιάσουν καλύτερα, μήπως και έχουν κάποια τύχη, Κροατία πφφφφφ....


Γάλα βαρύ, σχετικά πηκτό, δυνατό σε κακάο, μυρίζει κατά το άνοιγμα της συσκευασίας καθώς και κατά την διάρκεια έγχυσης σε ποτήρι. Η γεύση παραμένει στο πίσω μέρος της γλώσσας με λίγη ξινίλα. 


Υπέρ   

Έχουν κάνει τις σωστές επιλογές χρωματισμού και σχεδίου στην συσκευασία, χορταστικό.

Κατά

Δεν είναι φρέσκο γάλα, πλαστικό μπουκάλι, όποιος έχει ευαίσθητο έντερο, παίζει με την φωτιά.

 

 

1 σχόλιο:

  1. Το "Μικρές Φάρμες του Βουνού" ΓΑΛΑ με ΚΑΚΑΟ, κάνε, των Μαρκετ-Ιν, θα σου δώσει νέες τουαλετικές εμπειρίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή