Σοκολατούχο γάλα- αυτή η μικρή απόλαυση

Σοκολατούχο γάλα, το γάλα για όλες τις ώρες και τις στιγμές της ημέρας. Σε αυτό το ιστολόγιο θα αναρτούνται πληροφορίες σχετικά με τα σοκολατούχα γάλατα του εμπορίου.

Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2016

Στάμου Choco Milk 0,5L

Όνομα:Choco Milk 0,5L
Εταιρεία:ΣΤΑΜΟΥ ΑΒΕΕ (Λ.Καραμανλή 206, Αχαρναί Αττικής)

Ιστοτόπος: http://www.stamou.gr/ (θα τα χώσω παρακάτω)
Περιγραφή: Αποβουτυρωμένο γάλα με κακάο
Προέλευση: Ελληνική
Συστατικά: Φρέσκο αποβουτυρωμένο αγελαδινό γάλα, Κακάο 1,4%, ζάχαρη, Σταθεροποιητής Καραγενάνη, άμυλο αραβοσίτου.
Συσκευασία: Εύκαμπτο πλαστικό μπουκαλάκι 500ml κατηγορίας VETA PET, καπάκι πλαστικό  με δακτύλιο ασφαλείας.
Δυσκολία ανοίγματος:Ελάχιστη
Βάρος Συσκευασίας:36 γραμμάρια
Βάρος Μεικτό:568 γραμμάρια
Διάρκεια συντήρησης: 12 ημέρες κλειστό, 2 ημέρες ανοιχτό.
Dulcolax effect: Στάμου και χέζομαι μπροστά μου. Ζαμπονοτυρόπιτα κλασσική χωρίς σάλτσα (είπαμε να μην  το ρισκάρουμε πολύ, να προλάβω να πάω σπίτι), μετά βόλτες σαν την αρκούδα και ξάφνου...hoho motherfucker!!


Επισκόπηση:
Η Στάμου είναι μια μικρή εταιρεία που έχει καταφέρει να έχει καλό δίκτυο διανομής από την στιγμή που είναι σε αρκετά ράφια γνωστών αλυσίδων super market.  υποθέτω ότι αυτό συμβαίνει λόγω τιμολογιακής πολιτικής στο επίπεδο της χονδρικής και την καλή δουλειά των πωλητών της. Η παραγωγή γάλακτος προέρχεται από μονάδες που βρίσκονται στους νομούς Κορινθίας, Αργολίδας, Βοιωτίας, Ευβοίας καθώς και στις παρυφές του νομού Αττικής.  Λειτουργεί από το 1964 και εκτός από το γάλα παρέχει μια πλήρη γκάμα τυποποιημένων γαλακτοκομικών προϊόντων.  Πρώτη φορά είδα κρέμα και ρυζόγαλο στο Mymarket, ενώ το μπουκαλάκι στο σοκολατούχο πρόσφατα το έχουν αλλάξει σε διαφανές, πριν ήταν σε χρώμα κακάο σε τυχαία συνάντηση μου σε Γαλαξία το 2014.  Το portal τους δίνει την εντύπωση ότι το έχει φτιάξει κάποιος φοιτητής που τώρα μαθαίνει mootools (κοίτα την πλάκα, moo όπως κάνουν οι αγελάδες) LAMP και πίτσι πίτσι (php) και έχει σχεδιαστεί απο την oxdesign (σαν meta easter egg με άλλη μια αναφορά σε γελάδια).

Γάλα ελαφρύ, μυρίζει κατά το άνοιγμα της συσκευασίας έντονα το κακάο, καθώς και κατά την διάρκεια έγχυσης σε ποτήρι. Πηχτό, όχι τόσο όσο το Κουκάκη, ενώ στην αρχή είναι γλυκό μετά πικρίζει από το κακάο και μοιάζει λίγο με το Εκλεκτό, η γεύση παραμένει μόνο στο πίσω μέρος της γλώσσας, μετά από ώρα αφήνει μια υποψία γεύσης στο ύψος των αμυγδαλών με λίγη ξινίλα.


Υπέρ   
Ένα σοκολατούχο γάλα που σε γενικές γραμμές μου άρεσε, θα έλεγα ότι είναι κοντά στην κορυφή μαζί με Εβόλ και Κουκάκη.

Κατά

Πλαστικό μπουκάλι, η ετικέτα το μπουκάλι δεν έχει ανανεωθεί και έχουν αφήσει πάνω τα mail της otenet, καμία αναφορά στον ιστοτόπο τους.

Ακολουθούν εξοχικές εικόνες και ένα βίντεο για τον πούτσο...i admit it.



 
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου