Σοκολατούχο γάλα- αυτή η μικρή απόλαυση

Σοκολατούχο γάλα, το γάλα για όλες τις ώρες και τις στιγμές της ημέρας. Σε αυτό το ιστολόγιο θα αναρτούνται πληροφορίες σχετικά με τα σοκολατούχα γάλατα του εμπορίου.

Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2015

Οι μαλακίες του marketing, rebranding και λοιπές παπαριές

μαρκετίστας ο (ουσιαστικό) [ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ :μαρκετ (αγγλ. λ. market = αγορά) -ίστας] Αυτός που ώς συνήθως έχει βγάλει άχρηστο πτυχίο, ή έχει περάσει τυχαία στις πανελλήνιες εξετάσεις και έβγαλε ένα πτυχίο οικονομικών ενώ ποτέ δεν ήταν καλός σε κάτι. Το άχρηστο κορμί με κουστούμι και γραβάτα έχει διακαή πόθο  να είναι στις πωλήσεις αλλά επειδή είναι ανίκανος να πουλήσει νερό ακόμα και στην έρημο και ξέρει μόνο Powerpoint (τα νούμερα του τα φέρνουν από το λογιστήριο), πάντα μα πάντα θα παίρνει ένα σακί αρχίδια και ασελγεί πάνω στα προϊόντα τις εκάστοτε εταιρείας.

Rebranding...my ass, αν είναι δυνατόν να έχεις την αγελάδα που γλύφει τις μύξες τις με τζίν γιλέκο και καπέλο και να περιμένεις να πουλήσει το προϊόν, κρίμα αδικείς όλη σου την γραμμή παραγωγής. Εκεί στην Δωδώνη σας παρακαλώ κάντε μια χάρη στον εαυτό σας και ξηλώστε όλο το τμήμα marketing, γραφιστικής, και τον μαλάκα που ενέκρινε αυτό το ξέρασμα. Μετά έχουν απορία γιατί το Milko είναι πρώτο σε πωλήσεις....

Πάρε να έχεις:
2 σχόλια:

  1. Εμένα με άρεσε η αγελαδίτσα, τη συμπάθησα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. den ftanei pou tis ksekwliazoun sto armegma tis agelades tous xalane kai to image me tetoies eikones

    ΑπάντησηΔιαγραφή