Σοκολατούχο γάλα- αυτή η μικρή απόλαυση

Σοκολατούχο γάλα, το γάλα για όλες τις ώρες και τις στιγμές της ημέρας. Σε αυτό το ιστολόγιο θα αναρτούνται πληροφορίες σχετικά με τα σοκολατούχα γάλατα του εμπορίου.

Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2013

L'ami Choco 500ml

Όνομα: L'ami Choco 500ml
Εταιρεία:Βιομηχανία γάλακτος Λαμίας Λ.Καλυβιών 2231023922
Ιστοτόπος: http://www.easlamias.gr
Περιγραφή:Αποβουτυρωμένο Ομογενοποιημένο  Γάλα με Κακάο
Προέλευση: Ελληνικό
Συστατικά: φρέσκο άπαχο γάλα, Κακάο 1,6%, Ζάχαρη 8%, Σταθεροποιητής Καραγενάνη (E407) 0,02%, βανίλια 0,02%, λιπαρά 0,5%, θερμική επεξεργασία 82 κελσίου.
Συσκευασία: Χάρτινο κουτί 0,5lit κατηγορίας Tetrapak Tesco Engineering, καπάκι πλαστικό PET 2 με δακτύλιο ασφαλείας.
Δυσκολία ανοίγματος:Ελάχιστη
Βάρος Συσκευασίας:25

Βάρος Μεικτό:531
Διάρκεια συντήρησης: 7 ημέρες
Dulcolax effect:Η δοκιμή έγινε με κασερόπιτα, μετά από μισή ώρα άρχισε να σφυρίζει ό κώλος μου σαν την φιλαρμονική της Κέρκυρας και μέσα σε 5 λεπτά ξεθύμανε.
Επισκόπηση:

Ένας συνάδελφος πηγαίνοντας ταξίδι προς Λαμία, σταμάτησε προφανώς ξημερώματα σε φούρνο για να πλακώσει τυρόπιτα ταψιού, κοιτάει στο ψυγείο και βλέπει το L'ami Choco, το τσιμπάει και μετά απο δοκιμή με ειδοποιεί ότι θα κάω στην κόλαση του Δάντη (by the way ρίξτε μια ματιά στου Dan Brown το βιβλίο, είναι και γαμώ τις ταινίες) εάν δεν κάνω ενα review για το συγκεκριμένο σοκολατούχο γάλα.

Για καλή μας τύχη ένας άλλος συνάδελφος κατάγεται από εκεί και μας καβάτζωσε 2 δείγματα, Pallas, thank you. Το ένα έληγε την ημέτα της δοκιμής 23/09-30/09 και το άλλο 26/09-03/10 σήμερα. Επειδή ήταν τα γάλατα από ταξίδι εκτός ψυγείου ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι κάποιο από τα δυο θα μύριζε σαν την κωλοτρυπίδα της βρωμούσας, όπερ και εγένετο. Ανοίγω το πρώτο και μου έρχεται στη μούρη το ρέψιμο από τον Baal, πίνω και μια γουλιά για αν σιγουρευτώ ότι αυτό ήταν το κώνειο που ήπιε ο Σωκράτης. Το πέταξα αμέσως, είχε κόψει το γάλα και βρωμοκόπαγε, τα μικρόβια στις κατάλληλες συνθήκες αυξάνονται με γεωμετρικά. Στο δεύτερο δείγμα ήμασταν μια χαρά. Μοιάζει αρκετά με το Doni της Δωδώνης.

Γάλα πολύ μα πάρα πού γλυκό, εύγευστο, δεν μυρίζει κατά το άνοιγμα της συσκευασίας, ούτε κατά την διάρκεια έγχυσης σε ποτήρι. Σχετικά νερουλό, μεταλλική γεύση που  παραμένει σε γλώσσα και ουρανίσκο για πολύ ώρα και αφήνει ξινίλα παντού.

Υπέρ  
Ελληνικό γάλα, χάρτινο κουτί, με τα σωστά χρώματα, ωραίος σχεδιασμός, γεύση πλούσια και ωραία.

 
Κατά

Σχετικά νερουλό και πολύ γλυκό. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου