Σοκολατούχο γάλα- αυτή η μικρή απόλαυση

Σοκολατούχο γάλα, το γάλα για όλες τις ώρες και τις στιγμές της ημέρας. Σε αυτό το ιστολόγιο θα αναρτούνται πληροφορίες σχετικά με τα σοκολατούχα γάλατα του εμπορίου.

Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2013

Βουβαλινό Μπέκα 330ml

Όνομα: Βουβαλινό Μπέκα 330ml
Εταιρεία:Οικογένεια Μπέκα 2310795973
Ιστοτόπος: http://www.oikogeneiampeka.gr
Περιγραφή: Υψηλής Παστερίωσης Ομογενοποιημένο Βουβαλινό ημίπαχο Γάλα με Κακάο
Προέλευση: Ελληνικό
Συστατικά:
Υψηλής Παστερίωσης Ομογενοποιημένο Βουβαλινό ημίπαχο Γάλα, Κακάο 2%, Ζάχαρη, Σταθεροποιητής Καραγενάνη (E407) 0,01%, λιπαρά 1,5%
Συσκευασία: Εύκαμπτο πλαστικό μπουκαλάκι 330ml κατηγορίας Pet, καπάκι πλαστικό  κατηγορίας Pet με δακτύλιο ασφαλείας.
Δυσκολία ανοίγματος:Ελάχιστη
Βάρος Συσκευασίας:26

Βάρος Μεικτό:ΤΒΑ
Διάρκεια συντήρησης: 7 ημέρες

Dulcolax effect:
Είχα πλακώσει ένα παστίτσιο πριν με σάλτσα και μια coca cola (σε γυάλινο πάντα) από το πατσατζίδικο και έτσι δεν είχα καθαρή εικόνα τι έφταιγε για τις καβαλίνες που έβγαλα..


Επισκόπηση:
Πραγματικά χαίρομαι όταν βλέπω τέτοιες εταιρείες να λειτουργούν κόντρα στις καταστάσεις της εποχής έχοντας μια σωστή και απλή παρουσία στο διαδίκτυο. Είναι πολυ σημαντικό κάποιος να ξέρει που στον πούτσο θα βρει το γάλα που πουλάς, εδώ ένα καλό παράδειγμα για μήμηση http://www.oikogeneiampeka.gr/el/salepoints. ΠΡΕΠΕΙ να δείτε το βίντεο, δεν περιγράφω άλλο...


Μπέκας, βουβάλια, Κερκίνη. from Michalis Tzikas on Vimeo.

Ξεκίνησαν το 1994 μία πρότυπη μονάδα παραγωγής βουβαλινών γαλακτοκομικών προϊόντων.η οποία στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην περιοχή της Σίνδου στο Νομό Θεσσαλονίκης. Παράγει προϊόντα αποκλειστικά από 100% ελληνικό βουβαλινό γάλα.

Το βουβαλινό γάλα είναι πιο παχύ και κρεμώδες διότι έχει 100% αναλογία λίπους σε σχέση με αγελαδινό και αυτό βοηθά στην μακρόχρονη διατήρηση χωρίς διαδικασία UHT αφού η υπεροξειδάση κάνει όλη την δουλειά. Έχει μεγαλύτερη αναλογία ασβεστίου-φωσφόρου και μικρότερη σε νάτριο και κάλιο. Είναι διαδεδομένο πολύ στην Ινδία και στην Ιταλία, έχει λιγότερη χοληστερόλη και περισσότερες θερμίδες

Γάλα γλυκό, εύγευστο, δεν μυρίζει κατά το άνοιγμα της συσκευασίας, ούτε κατά την διάρκεια έγχυσης σε ποτήρι. Είναι ελαφρύ και ίσως το καλύτερο που έχω δοκιμάσει στην κατηγορία υφής και "πηκτικότητας" (δεν είναι ο σωστός όρος, μην το μπερδεύετε με την πυτιά), ούτε νερουλό ούτε πηκτό αγγίζει σχεδόν το τέλειο σε αυτό τον τομέα, πιο καλό ακόμα και από το ΕΒΟΛ και το Κουκάκη.
Η γεύση του είναι διαφορετική επειδή είναι από βουβάλια, δεν έχει την βαριά αίσθηση του αγελαδινού ούτε τις μυρωδιές του πρόβειου. Έντονη γεύση κακάο και ίσα που αισθάνεσαι τους κόκκους στο πίσω μέρος της γλώσσας.

Υπέρ  
Ελληνικό γάλα, με τα σωστά χρώματα, ωραίος σχεδιασμός, γεύση πλούσια και ωραία.

 
Κατά

-


2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η λέξη που ψάχνεις αντί για πηκτικότητα είναι μάλλον το ιξώδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή