Σοκολατούχο γάλα- αυτή η μικρή απόλαυση

Σοκολατούχο γάλα, το γάλα για όλες τις ώρες και τις στιγμές της ημέρας. Σε αυτό το ιστολόγιο θα αναρτούνται πληροφορίες σχετικά με τα σοκολατούχα γάλατα του εμπορίου.

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

ΑΓΝΟ Choco Milk 450ml Χάρτινο

Όνομα: Choco Milk 450ml
Εταιρεία:ΑΓΝΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ Α.Ε.
Ιστοτόπος: http://www.agno.gr
Περιγραφή: Ομογενοποιημένο άπαχο Γάλα με Κακάο
Προέλευση: Ελληνικό
Συστατικά: Άπαχο Γάλα, Κακάο 1,5%, Ζάχαρη, Σταθεροποιητής Καραγενάνη 0,02%, βανιλίνη
Συσκευασία: Χάρτινο κουτί 450ml κατηγορίας TetraPak, καπάκι πλαστικό  κατηγορίας Pet με πλαστική περόνη ασφαλείας.
Δυσκολία ανοίγματος:Μέση
Βάρος Συσκευασίας:32 γραμμάρια
Βάρος Μεικτό:500 γραμμάρια
Διάρκεια συντήρησης: 5 ημέρες κλειστό 3 ημέρες ανοιχτό
Dulcolax effect: Τα συμπτώματα ήταν πιο χαλαρά σε σχέση με το μπουκάλι. Το δοκίμασα με μπουγάτσα ταψιού (ξέρεις αυτή με τη ζάχαρη από πάνω και τη γαμιστερή κρέμα και δεν έχει κανένα ξεραμένο κομμάτι.) και με πήγε τρομπέτα μετά από κανα τεταρτάκι.

 

Επισκόπηση:

"Η ΑΓΝΟ Βιομηχανία Γάλακτος Α.Ε. ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1950 στην Θεσσαλονίκη  (Λαγκαδά) ως η πρώτη βιομηχανία παστερίωσης και εμφιάλωσης γάλακτος στην Β. Ελλάδα."

Γάλα βαρύ, εύγευστο, μυρίζει κατά το άνοιγμα της συσκευασίας, και ελάχιστα κατά την διάρκεια έγχυσης σε ποτήρι. Δεν έχει γλυκύτητα, αρκετά νερουλό, η γεύση απουσιάζει μετά από γερή κατάποση. Έχει πιο πολύ γεύση γάλακτος παρά κακάο, στη δοκιμή με το μπουκάλι, είχα αναφερθεί στην χάρτινη συσκευασία και πόσο ωραία θα ήταν...Σίγουρα είναι ένα κλικ πάνω από το μπουκάλι αλλά και πάλι το έχουν χαλάσει, δεν είναι όπως το παλιό.

Υπέρ  
Ελληνικό γάλα από Σαλόνικα, ξέρεις ότι πίνεις γάλα. Ετικέτα συσκευασίας με πλήρη πληροφόρηση. Η συσκευασία έχει τα χρώματα και το απλό σχέδιο που πρέπει για σοκολατούχο γάλα με απλά λόγια μια αγελάδα μπασμένη σε κουτί.


Κατά

Πολύ εντεροσαματάς και κέρασμα, και δεν προτείνεται να πας σε κοινωνικό event μετά την κατανάλωση του.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου