Σοκολατούχο γάλα- αυτή η μικρή απόλαυση

Σοκολατούχο γάλα, το γάλα για όλες τις ώρες και τις στιγμές της ημέρας. Σε αυτό το ιστολόγιο θα αναρτούνται πληροφορίες σχετικά με τα σοκολατούχα γάλατα του εμπορίου.

Κυριακή, 9 Μαρτίου 2014

Νεογαλ Your Choice 430ml

Όνομα:Your Choice 430ml (βγαίνει και σε 210ml)
Εταιρεία:Νεογαλ
Ιστοτόπος: http://www.neogal.gr/
Περιγραφή: Πλήρες Γάλα με Κακάο, παστεριωμένο, ομογενοποιημένο
Προέλευση: Ελληνικό.
Συστατικά: Φρέσκο Γάλα πλήρες,Κακάο 1,5%,Ζάχαρη,βανιλίνη,σταθεροποιητές: Καραγενάνη 0,02%
Συσκευασία: Χάρτινο κουτί 450ml (δηλώνει ότι έχει όμως 430ml προϊόντος) κατηγορίας tetrapak, καπάκι πλαστικό  κατηγορίας PE7 με εσωτερική περόνη ασφαλείας.
Δυσκολία ανοίγματος:Μέση
Βάρος Συσκευασίας:26 γραμμάρια
Βάρος Μεικτό:474 γραμμάρια
Διάρκεια συντήρησης: Κλειστό 5 ημέρες
Dulcolax effect:Βαριεστημένες κλανιές, ξέρεις από αυτές τις τζούφιες τις ζεστές και βρώμικες που όταν ήσουν πιτσιρίκι κοίταζες μπας και έχεις χεστεί πάνω σου, μετά από κατανάλωση ζαμπονοτυρόπιτας και αναμονής 20 λεπτών.

Επισκόπηση:

Νεογάλ με έτος ιδρύσεως 1964, τουλάχιστον αυτοί στη Δράμα δεν προσπάθησαν να την βγάλουν δωρεάν με τον ιστοτόπο τους, έχει πλήρης αναφορά γιατα προϊόντα τους.

Γάλα ελαφρύ, μοιάζει πολύ με το Trico, αραιό αλλά όχι τοσο γλυκό. Μυρίζει έντονα γαλατήλα κατά το άνοιγμα της συσκευασίας, και κατά την διάρκεια έγχυσης σε ποτήρι. Η δοκιμή πραγματοποιήθηκε με ζαμπονοτυρόπιτα (με σάλτσα ντομάτας) και μπορώ να πώ ότι δεν είχαμε μπουκώματα και βάρη στα κολάντερα.

Το κουτάκι έχει έξω τον φλώρο "ο σταγόνας" με ασυμμετρία χεριών, μάλλον τον παίζει περισσότερο με το δεξί, gradient χρώματα, άνετα θα μπορούσαν και καλύτερα.

Είναι αλήθεια ότι περίμενα περισσότερα από τους 3 άγγελους της τσίρλας.


Υπέρ  
Ελαφρύ.
 
Κατά
Αραιό και όχι τόσο σοκολατούχο όσο θα το επιθυμούσαμε. Σχεδιασμός της συσκευασίας.

neogal 430ml από sokolatouho

2 σχόλια:

  1. Είναι τ αγαπημένο μου! Βασικά μοιάζει με το ένα κλασικό κακάο όταν τ αραιώνεις με φρέσκο γάλα λευκό. Θα με πεις γιατί να τ κάνεις αυτό. Ε μ αρέσει να μην είναι πηχτό και μαύρο πολύ. Καταλαβαινεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαι από Δράμα και συμφωνώ με την κριτική σου. Γενικά όμως είναι από τα καλύτερα κακάο γιατί φτιάχνεται με φρέσκο ελληνικό γάλα.
    Επίσης το σαΐτ σου αξίζει περισσότερες προβολές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή