Σοκολατούχο γάλα- αυτή η μικρή απόλαυση

Σοκολατούχο γάλα, το γάλα για όλες τις ώρες και τις στιγμές της ημέρας. Σε αυτό το ιστολόγιο θα αναρτούνται πληροφορίες σχετικά με τα σοκολατούχα γάλατα του εμπορίου.

Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2013

Nestle Nesquik 250ml

Όνομα: Nestle Nesquik 250ml (με τον ξεδοντιάρη τον λαγό)
Εταιρεία:Nestle
Ιστοτόπος: http://www.nestle.gr (δεν υπάρχει στον ιστοτόπο τους)
Περιγραφή: Δεν υπάρχει περιγραφή ή δήλωση προϊόντος.
Προέλευση: Άγνωστη, στην συσκευασία αναγράφεται ότι η Δέλτα παράγει για λογαριασμό της Nestle αυτό το σοκολατούχο γάλα.
Συστατικά: Αποβουτυρωμένο συμπυκνωμένο Γάλα αγελάδας 93,5% (το υπόλοιπο τί είναι;),Κακάο αποβουτυρωμένο 1,27%, Ζάχαρη, δεξτρόζη, σταθεροποιητής: Καραγενάνη, αλάτι, κανέλα, αρωματικές ύλες, Βιταμίνες (C, D, B1, νιασίνη, B5, B6, φολικό οξύ) ιχνοστοιχεία (ανθρακικό μαγνήσιο, πυροφωσφορικός σίδηρος), γαλακτωματοποιητής (λεκιθίνη σόγιας).
Συσκευασία: Πλαστικό εύκαμπτο μπουκάλι 250ml κατηγορίας PE-HD , με μεμβράνη προστασίας αλουμινίου και πλαστικό καπάκι elopak.
Δυσκολία ανοίγματος:Μικρή
Βάρος Συσκευασίας:25 γραμμάρια
Βάρος Μεικτό:287 γραμμάρια
Διάρκεια συντήρησης: Κλειστό 1 μήνα, ανοιχτό υποθέτουμε 4 ημέρες
Dulcolax effect:Ζαμπονοτυροπιτούλα με σάλτσα ντομάτας και βούρ για κατσικομπίλιες όπως ξερνάει τις μάρκες στο καζίνο ένας κουλοχέρης, και στις δυο περιπτώσεις "λεφτά θα πάρεις"...

Επισκόπηση:
Γάλα ελαφρύ και αραιό, είχε έντονη μεταλλική γεύση με διάρκεια, απουσία μυρωδιάς κατά το άνοιγμα και κατά την διάρκεια έγχυσης σε ποτήρι. Δεν έχει ξινίλες. Θέλουν δρόμο ακόμα για να πιάσουν τα υπόλοιπα γάλατα της αγοράς σίγουρα είναι ένα κλικ καλύτερο από την χάρτινη συσκευασία μακράς διάρκειας (που τα είχα χώσει στο παρελθόν), πάντα υπάρχει διαφορά στα προϊόντα ψυγείου σε σχέση με αυτά των UHT. Ένα αδιάφορο γάλα...

Υπέρ:   
Είναι καλύτερο από το αντίστοιχο Nesquick UHT.

Κατά
:

Χάνει σε όλα τα σημεία και δεν μπορεί να σταθεί δίπλα στα άλλα γάλατα, είναι στην ίδια κατηγορία μαλακίας όπως είναι τα Mars Refuel και Milky Way.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου