Σοκολατούχο γάλα- αυτή η μικρή απόλαυση

Σοκολατούχο γάλα, το γάλα για όλες τις ώρες και τις στιγμές της ημέρας. Σε αυτό το ιστολόγιο θα αναρτούνται πληροφορίες σχετικά με τα σοκολατούχα γάλατα του εμπορίου.

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

ΝΟΥΝΟΥ Choice 1lt

Όνομα:ΝΟΥΝΟΥ Choice 1lt
Εταιρεία:FrieslandCampina Hellas
Ιστοτόπος: http://www.frieslandcampina.com/english/ και http://www.nounou.gr/
Περιγραφή: Ημιαποβουτυρωμένο γάλα με κακάο (υψηλής παστερίωσης)
Προέλευση: Ελλάδα
Συστατικά: Ημιαποβουτυρωμένο αγελαδινό γάλα, λιπαρά 1,8%, Κακάο 2%, Ζάχαρη,αρωματική ύλη βανίλια, σταθεροποιητής: Καραγενάνη
Συσκευασία: Χάρτινο κουτί Tetra-Pak (Tetra-brik Aseptic) ενός λίτρου με πλαστικό καπάκι HDPE.
Δυσκολία ανοίγματος:Μικρή
Βάρος Συσκευασίας:34 γραμμάρια
Βάρος Μεικτό:1088 γραμμάρια
Διάρκεια συντήρησης: Κλειστό 40 μέρες, ανοιχτό 5 ημέρες.
Dulcolax effect:Εάν εξαιρέσεις μια μεγάλη καλομαγειρεμένη κλανιά, από αυτές που αμα κοιμάσαι, την αφήνεις και ξυπνάνε όλοι στο σπίτι και το Sarlacc τσουρουφλίζεται, δεν είχαμε άλλες ιστορίες.

Επισκόπηση:
Η Friesland Campina είναι ολλανδική γαλακτοαυτοκρατορία απόρροια των ενώσεων συνεταιρισμών σε Ολλανδία και Βέλγιο από  το 1870. Στην Ελλάδα έχει παρουσία με όλη την σειρά προϊόντων ΝΟΥΝΟΥ, η φίρμα NOYNOY στην Ελλάδα είναι από το 1929 και όλοι μας μεγαλώσαμε πίνοντας το εβαπορέ γάλα της, κρύο, ζεστό, με μπισκότα Πτι-μπερ Παπαδοπούλου... Ντάξ δεν είναι φρέσκο, αλλά τελικά όλοι μεγαλώσαμε και δεν πέθανε κανείς από εβαπορέ γάλα. Εάν με ρώταγες τώρα, θα προτιμούσα "φρέσκο" από το εβαπορέ.

Έχουμε μια από τις εκπλήξεις της αγοράς, τόσο ως προς την γεύση όσο και στην συνολική εικόνα, δεν μυρίζει καμένο από την επεξεργασία παστερίωσης, είναι πολύ γλυκό, μυρίζει έντονα κακάο, σου δίνει την αίσθηση ότι πράγματι έχει γάλα, έχει την ιδανική ρευστότητα για αποστειρωμένο γάλα. Ξινίλες δεν αφήνει, όπως δεν αφήνει η εταιρεία κάποια πληροφορία για το συγκεκριμένο προϊόν.

Υπέρ
Ελαφρύ, γλυκό, δεν είναι νερουλό, ωραία συσκευασία, σε χορταίνει, δηλωμένη ημερομηνία παραγωγής (!!!) 
 
Κατά

Η εταιρεία το έχει κλασμένο όπως και το Choq στη μεταλική συσκευασία. δεν το βρίσκεις εύκολα ούτε σε μεγάλες ποσότητες.



4 σχόλια:

  1. καρκινο θα βγαλεις με τοσο "σοκολατουχο γαλα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακόμα ένας λόγος για να εκτιμήσετε την προσπάθεια που κάνουμε, δοκιμάζουμε για εσάς πριν από εσάς ώστε να αποφύγετε όλες τις γευστικές ΜΑΛΑΚΙΕΣ που μας πουλάνε.
    Ντισκλείμερ: Σχετικά με την κατανάλωση, δεν γίνεται μονομιάς, άμα παρατηρήσεις τα γάλατα τα πίνουμε μέσα σε ένα λογικό χρονικό διάστημα. Τα αγοράζουμε με δικά μας χρήματα και δεν γλύφουμε καμια εταιρεία, με απλά λόγια έαν το γάλα τους είναι μαλακία ή είναι καλό θα το πούμε έξω από τα δόντια, τους κάνουμε λοιπόν και τσάμπα quality assurance που σε διαφορετική περίπτωση θα πλήρωναν γι'αυτό σε εταιρεία παροχής τέτοιον υπηρεσίών. Καρκίνο αγαπητέ αναγώστη βγάζει όταν έχεις να κάνεις με μαλάκες γραβατομένους managers (general, project, account, product, financial, executive, marketing κτλ) που θεωρούν ότι η παροχή μια υπηρεσίας ή η πώληση μια πατάτας είναι το ίδιο πράγμα...θα έγραφα και άλλα..which is out of the scope....
    Ερώτηση τα Japs πίνουν σοκολατούχα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. MikeSan κάνε και follow το blog...κρίμα είναι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ζαχαρια καταρχας το μπλογκ το εχω καρφωσει στο feedly. οποτε δεν χανω τις εξελιξεις του quality control που κανεις.
    Τον καρκινο σιγουρα τον βγαζεις (αν δεν εχει ηδη βγει) απο τους ακατανομαστους και ασχετους μανατζερς που ανεφερες.
    Τα τζαπονια ναι πινουν γαλα και πολλα πολλα μα παρα πολλα αλλα ποτα με απειρα εξ αυτων τσαγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή